Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Георги Тодоров избухна: Футболистите не са взимали заплати, на терена са мъртъвци

Георги Тодоров избухна: Футболистите не са взимали заплати, на терена са мъртъвци

Novsport

„Още през първото полувреме се виждаше, че отборът ни е бавен. Разигравахме топката мудно и с изключително много грешки. Само случайно можехме да победим.“

Това каза видимо ядосаният Георги Тодоров след домакинската загуба на Левски от Славия с 1:2. „Сините“ поведоха на „Герена“, но допуснаха пълен обрат, а след него временният им наставник не сдържа нервите си.

„Не бях доволен от първата минута. Ние нито един мач не сме играли свежо. Винаги играем много бавно, а днес бе върхът. Може би умората и топлото време си оказват влияние“, посочи той.

„Не бяхме свежи още преди почивката, а след нея беше катастрофа! Дадохме много пространства на съперника. Няма как и да променя нещо в средата на терена, макар че след 60-ата минута имаше хора, на които им се схващаха краката и не можеха да ходят. Нямаме адекватни смени. Да, влизат млади момчета, но те не можаха да помогнат на тези, които бяха уморени, за съжаление. А и все пак, това е Левски. Аз осъзнавам какво е това, но трябва други да го разберат. Видяхте, че ни изравниха, а нашите играчи си наведоха главите, сякаш няма как нещо да се промени. Не мога да виня футболистите. Те не са взимали заплати, на терена имаме мъртъвци, които не са играли от една година и не могат да издържат повече от 60 минути. Какво да предадеш на мъртъв човек? Не мога да повярвам, че това поведение може да е на „Герена“. Съжалявам момчетата, но всичко си има предел. Аз нямам никакъв ход, ситуацията става все по-тежка с всеки изминал мач. Сега излиза и Холмар, нямаме хора – това е положението.“

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948