Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Дамбраускас: Имаме още много работа

Дамбраускас: Имаме още много работа

Novsport

Новият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас, който записа победа в неофициалния си дебют начело на "орлите", сподели след успеха над Бачка Топола с 2:1, че все още опознава качествата на играчите и иска Лудогорец да се наслаждава на футбола.

"Имахме трудна седмица по отношение на тренировките, защото интезитетъте тежък за играчите. Новият треньор идва със своите нови идеи. Движим се стъпка по стъпка. Не мисл,я че футболистите в момента биха могли да издържат повече от 45 минути. Футболистите отговориха добре на натоварванията, трудиха се много. По статистическа гледна точка сме доволни. Можем да говорим дали сме щастливи, или не като вдигнем шампионската титла. Трябва да си свършим работата", заяви Дамбраускас.

"Все още се уча каквомогат играчите. Гледал съм техни мачове в миналото, но е друго като го видиш сочите си. Все още е период на опознаване. Не мога да говоря за целия двубой. Трябваше да изпълнят определенинеща в определени фази. Имаме още много работа за вършене. Искаме Лудогорец да бъде по-доминиращ, да създава повече шансове.

С напредванетто на двубоите вероятно ще виждаме по-добро представяне. Искам да видя Лудогорец да се наслаждава на футбола. Когато излизат на терена, трябва да се наслаждват, да действат атрактивно. Треньори,собственици и фенове - всички трябва да са горди от представянето на терена. За да се наслаждаваш, трябва да печелиш", каза още литовецът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948