Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Джарета: И Байерн падна с 5 гола от Нюрнберг, не съм чул за оставки

Джарета: И Байерн падна с 5 гола от Нюрнберг, не съм чул за оставки

Novsport

Спортният директор наЦСКАКристиано Джарета се опита да успокои ситуацията след изключително тежката загуба на отбора отНюрнбергс 0:5. Италианецът не отрича лошия резултат, но не смята, че той трябва да тежки като котва на тима в остатъка от зимната подготовка.

“Аз не искам да се фокусирам върху тежката загуба, а я разглеждам като част от подготовката. Вярвам, че момчетата правят много качествена подготовка до този момент и този резултат не може да ни заблуди и обърка. Да, допуснахме много грешки, видяхме слабости в отборната игра, но нали точно затова сме в процес на подготовка. Признавам, че резултатът е тежък, но от него могат да се извадят много поуки. Анализирахме някои слабости, ще се опитаме да ги елиминираме. Честно казано, не се притеснявам от тази загуба, макар и въобще да не е приятна. Ние се готвим за дербито сЛевски, а приятелските срещи са за изчистване на грешките”, коментира пред “Меридиан Мач” Джарета.

Попитан дали на тежкото поражение може да се гледа като прдупреждение за треньораМилош Крушчичпредвид раздялата с Нестор Ел Маестро заради слаби резултати в зимните контроли, той бе категоричен: “Не, това изобщо не е същият случай. Преди година не съм бил в клуба, за да правя сравнения. Но сега не може да гледаме на нещата по този начин. Няма да правим революция, ако това ви интересува. Вероятно знаете, чеБайерн (Мюнхен)също загуби от Нюрнберг с 5 гола. Не съм чул някой да говори за криза при баварците или оставки. Нека запазим хландкръвие”, призова италианецът.Джарета не изключи възможността в близките дни в ЦСКА да се появи ново попълнение. “Работим за привличането на нови футболисти. Това е труден и продължителен процес. Не мога да дам краен срок, тъй като зимният трансферен пазар е по-ограничен и не се намират толкова лесно добри футболисти. Предпочитаме да работим дискретно. Бъдете сигурни, че щом подпишем договор с нов футболист, това веднага ще бъде съобщено и ще се разбере от цялата общественост. Нека привържениците ни бъдат спокойни, защото те знаят, че се опитваме да правим най-доброто за отбора”, завърши Кристиано Джарета.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село