Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Джони Велинов: ЦСКА е известен навсякъде, ние сме име на международната сцена

Джони Велинов: ЦСКА е известен навсякъде, ние сме име на международната сцена

Novsport

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов демонстрира оптимизъм преди двубоя срещу БАТЕ Борисов днес от втория квалификационен кръг на ЛЕ.

"Всички мачове в Европа са трудни, ЦСКА е известен навсякъде, ние сме име на международната сцена. Аз чакам и съм убеден, че тази година ще бъдем шампиони. Очаквам първо победа срещу БАТЕ Борисов, а след това в неделя и над Лудогорец. Евентуален успех в четвъртък ще подейства мотивиращо на футболистите. Две победи в рамките на няколко дни и всичко ще си дойде на мястото. Надявам се това да стане, защото имаме потенциал. Разполагаме с добри футболисти, знам как работи Стамен Белчев", коментира Джони пред bookmaker-ratings, bg.

"Ние си играем за нашата кауза, за да покажем кой е евробоецът. Показали сме го през годините, трябва да го направим и сега. Убеден съм, че ще победим и двата отбора - БАТЕ сега и после победителят от другата двойка. БАТЕ обаче е много сериозен отбор и го показва в последните години в Европа. Така че омаловажаване на фона на последните им изяви няма как да има. Публиката ще ни липсва много, знаете колко е темпераментна. А и мачовете в Европа са по-различни и специални и винаги генерират по-сериозен интерес. Късметът бе на наша страна, домакини сме, но жалко, че няма да има публика."

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948