Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Добрин Гьонов: С ЦСКА ползваме различна емблема, готови сме да се съдим

Добрин Гьонов: С ЦСКА ползваме различна емблема, готови сме да се съдим

Novsport

Евентуалното завеждане на дело от ЦСКА за използваната емблема от ЦСКА 1948 цели единствено да внесе напрежение. Това заяви за bTV изпълнителният директор на новака в Първа лига Добрин Гьонов.

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обяви, че са предприети съдебни мерки за използването на името и емблемата от новака в елита.

"Искам да върна нещата към интервюто на господин Стоилас, аз го тълкувам като търсене на напрежение. Ние ползваме различна емблема от тази на ЦСКА от ден едно на нашето съществуване. Докато, примерно мога да кажа, преди да бъде спечелен търгът, две години отборът на Литекс си я ползваше нея. Това че сега една фирма "Ред Енимълс" е спечелила нещо сходно до нашата емблема, това може само и единствено в съда да го направи. Но аз искам и да го успокоя (б. ред. - Стойчо Стоилов), че дори да заведат каквито и да е искове, ние сме подготвени, така че само ще си изгубят нерви и време", каза Добрин Гьонов.

Според Гьонов, мачовете между двата клуба с името ЦСКА ще бъдат високорискови и затова ще се играят на стадион "Васил Левски".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948