Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Добри Митов: Ние сме ЦСКА, нашата публика иска непримиримост и агресия (ВИДЕО)

Добри Митов: Ние сме ЦСКА, нашата публика иска непримиримост и агресия (ВИДЕО)

Novsport

Не мога да кажа дали треньорската рокада е повлияла. Видя се, че има настроение в отбора. Може би това е един от мачовете, в който създадохме най-много положения. Щастливи сме и занапред ще продължим в същия дух. Ние сме ЦСКА, това иска нашата публика – непримиримост, агресия, заяви временният наставник на ЦСКА Добромир Митов след 4:0 над Витоша Бистрица.

"Опитваме се постоянно да го говорим с футболистите. Трудно е да се постигне, но трябва малко повече старание и воля от всички", продължи той.

"Казахме на момчетата, че с оглед напрежението, което имаше в нашия отбор, беше важно да отбележим рано, за да се успокоим. Поздравявам целия отбор и феновете, които ни подкрепяха през цялото време", каза още Митов.

"Ние търсим най-добрия вариант спрямо футболистите, с които разполагаме. Смятам, че целият отбор се справи много добре днес. Заслужават поздравления. Само бъдещето ще покаже дали ще продължим така", добави специалистът.

"Моментът на Али Соу ще дойде. Той е класен футболист, така че разчитаме на него", заяви Митов.

"На Юрич му липсва игрова подготовка, но ние работим индивидуално с него и имаме търпение. Вярваме, че в бъдеще ще ни помогне със своите качества."

"Засега единствено с Бикел имаме по-сериозен проблем, но след медицинските прегледи ще има повече яснота", завърши Митов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948