Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Домусчиев определи приоритетите си и сподели какво го кара да налива милиони в спорта

Домусчиев определи приоритетите си и сподели какво го кара да налива милиони в спорта

Novsport

Собственикът на Лудогорец - Кирил Домусчиев, заяви, че заедно с брат си Георги Домусчиев ще продължават да помагат на българския спорт. Реакцията на бизнесмена е продиктувана от поредната награда, която получи. Домусчиев бе удостоен с най-високото държавно отличие в областта на спорта "Венец на победителя". Той споделя какво го кара да налива огромни суми в развитието на футбола и какви са неговите приоритети.

Ето какво е написал Кирил Домусчиев в официалната си страница във "Фейсбук":

"Най-високото държавно отличие в спорта ми дава допълнителен стимул да продължавам да помагам с каквото мога на футбола и спорта. Носи ми самочувствие и увереност, че вървим в правилната посока.

С брат ми ще продължим с инвестииците, тъй като без тях няма начин да се постигат добри резултати. Материалната база и грижата за подрастващото поколение е приоритет пред нас.

Пожелавам на всички български спортисти да са здрави и да печелят титли и медали!"

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село