Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Дунав представя новия треньор още утре?

Дунав представя новия треньор още утре?

Novsport

Решено еЛюдмил Кировда не води повече ФКДунав. Това каза Юлиян Загоров, който обясни, че е представител на новите собственици и спортен директор на ФК Дунав.

"Вие много добре знаете, че се случиха през последните дни няколко нелицеприятни неща за Дунав, много приказки се говорят. Не съм човекът, който взима това решение. Така са решили от ръководството, така ще се случи. Всичко ще му бъде изплатено", каза Загоров.

Той не пожела да обяви името на новия треньор, като заяви, че той ще бъде представен евентуално утре.

Людмил Киров обясни, че Загоров му се обадил към 22,00 часа снощи и му казал, че е освободен от отбора.

"Казах му, че няма никакви проблеми, но трябва да присъствам на тренировката, защото те това чакат - да не се явя, например, днес. Искам си моето, искам на футболистите да се изплати абсолютно всичко, не ме интересува абсолютно никой", каза Киров.

Той коментира, че не знае кой е новият собственик.
"Освобождава ме човек, който няма нищо общо с отбора в момента. Мисля, че сам трябва да се освободя, ако реша, защото няма кой. Няма кой да ме освободи в момента", каза Киров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948