Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Дяков: Не сме имали по-тежка подготовка

Дяков: Не сме имали по-тежка подготовка

Novsport

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков сподели, че той и неговите съотборници са уморени след интензивните тренировки от последните дни, но въпреки това смята, че това е за добро.

„Орлите“ претърпяха поражение с 0:2 в контролата срещу Пяст Главице, но Дяков смята, че като цяло работата, свършена от отбора под ръководството на Паве Върба до момента е с подчертано позитивен характер.

„Уморени сме, но мисля, че свършихме добра работа в тази част от подготовката. Не успях да гледам първото полувреме. През второто се справихме добре, може би противникът беше по-свеж и това си каза думата“, започна капитанът.

„Ние гледаме себе си. Тренираме сериозно и се надявам да сме готови за втория полусезон. За момента работим повече по отношение на физическата част, Харесвам идеите на Павел Върба обаче, тъй като той иска да играем комбинативно и това ни допада. Мисля, че стилът на Лудогорец ще се хареса занапред“.

„Ние няма как да не играем атакуващо. Това е нашата философия. Имаме добри футболисти и добър треньор“. „Не мисля, че сме тренирали толкова тежко в предишни лагери. Това обаче е супер, защото ще сме още по-добре подготвени за втората част на сезона“.

„Имаме шанс срещу Интер. Те са фаворит, с по-добрите играчи и по-голям бюджет. Това е футбол обаче и трябва да си вярваме. В момента още не мислим за самия двубой, но и до този момент ще стигнем“.„Мисля, че продължаваме да сме най-добрия отбор в България. Съперниците се развиват добре, но все пак най-добрите футболисти в България са все още в нашия състав“, завърши Дяков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село