Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Емил Велев: Любовта води всички в Левски

Емил Велев: Любовта води всички в Левски

Novsport

Легендата на Левски Емил Велев коментира ситуацията в клуба. Ето какво каза Кокала в ефира на "БНТ":

"Любовта води всички в Левски. Това е най-силното нещо. Този вековен отбор не заслужава случващото се с него. Разни борби отстрани и т.н. Отборът заслужава обединение, уважение и любов. Бих посъветвал Сираков да се обгради с хора, на които има доверие. Тези, които са минали през клуба - юноши, треньори, с които мисли, че ще върши работа".

"Не мисля, че ще е лошо, ако той е начело на институция, каквато е Левски. Сладките ми моменти са много. Повече са от лошите. Спомням си 83/84, когато взехме трите трофея. Еуфорията беше огромна. След това и през 88-а година победихме Ботев (Вр) с мой гол. А след това станахме шампиони".

"Когато ни изгониха от футбола 84/85 година. От Левски 5 човека, от ЦСКА звездата Стоичков също бе отпратен. Той прохождаше във футбола едва. Не беше честно, но това бяха моментите. Ако зависи от мен и ако е предложено, лично аз бих приел предложение от ЦСКА. Но не знам как би могло да стане. Не бих отказал помощ от никого. Дано феновете милеят за отбора и никога не го изоставят", каза Кокала.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село