Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Етър взима халф от Португалия

Етър взима халф от Португалия

Novsport

Отборът наЕтърще се сдобие с нов халф. Това е 22-годишният Педро Маноел Лагоа, който се очаква утре да подпише с клуба. Футболистът пристигна на лагера на "болярите" в Анталия и започна от първата минута срещу Ансан Грийнърс, като остави добри впечатления. НаставникътПетко Петковобяви след мача, че е доволен от полузащитника.

"Педро Лагоа е млад футболист, иска да се развива тук в България. Допадна ми като качества и мисля, че може да помогне на отбора. Надявам се по-бързо да се адаптира към отбора и да прави добри игри", коментира наставникът на болярите.

Етър ще завърши контролите от подготовката си с гостуване наЛитекс. Мачът ще бъде на 8 февруари (събота) от 14:00 ч. на Градския стадион в Ловеч.


Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село