Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Забраниха внасянето на небелен слънчоглед на стадиона на Локо Пд

Забраниха внасянето на небелен слънчоглед на стадиона на Локо Пд

Novsport

Ръководството на Локомотив Пд налага нови правила за феновете, които посещават домакинските мачове на клуба. В официалния сайт на тима беше публикувани изискванията, които включват забрана за внасянето и на небелен слънчоглед.

Ето и цялата информация:

В желанието да се поддържа стадион Локомотив Пловдив в оптимален вид, ръководството на клуба взе решение да не допуска внасянето на небелен слънчоглед и бутилки на трибуните по време на провеждането на всякакъв вид футболни мероприятия.


Междувременно Фенклуб Локомотив ще продължи със своите инициативи за почистване на стадиона след всеки домакински мач. Това за първи път се случи след шампионатната среща с Берое. Ръководството на клуба приветства тази прекрасна идея, която трябва да служи за пример за всички нас!


Нека опазим нашия дом чист!

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село