Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Загорчич: Бяха много трудни два месеца!

Загорчич: Бяха много трудни два месеца!

Novsport

Наставникът наСлавияЗлатомир Загорчичдаде пресконференция малко повече от седмица преди подновяването на шампионата в efbet Лига след паузата заради COVID-19. Специалистът е наясно, че към момента има много неясноти относно състоянието на всички отбори заради дългото прекъсване, но се надява, че “белите” ще успеят да намерят бързо формата си, която показваха преди спирането на шампионата. Заги също така заяви, че за първи път чува, че има интерес към бранителя на Локо (София) Шоко.

“Два месеца без футбол ни тежеше на всички. Започнахме някакви тренировки преди две седмици, но не са достатъчни, надяваме се да наваксаме. Утре имаме контрола с Ботев и ще видим в какво състояние е отборът. Ще преминем и този вирус и се надяваме вече да се връщаме към нормалния живот.Емил Виячкие без симптоми, всичко е наред. Чакаме да мине този период, които трябва да е изолиран и той ще бъде заедно с нас. Трябва да вярваме в себе си, че ще продължим по същия начин, както беше и преди пандемията. Всички влизаме в шампионата без подготовка”, каза Загорчич.

“Аз бях четири седмици под карантина, имаше полицейски часове. Малко по-затегнаото беше в Сърбия. Там шампионатът се подновява след няколко дни. Никой не знае кой в каква форма е. Не знаем и ние самите какво ще представляваме на терена. Ще трябва и малко късмет да имаме и да си вярваме в нашите сили. Ще е опасно за футболистите, трябва да са много умни на терена. Ако почувстват нещо, веднага да се обаждат, за да ги предпазим. В момента не мислим за селекция. Имаме седем мача да доиграем и след това ще си поговорим кой ще остава и кой ще си тръгва. В момента няма да дискутираме по този въпрос. Мислим за мача сЦарско селои се надяваме да го спечелим. Няма да е лесен двубой. Любо Пенев добър треньор и добър човек”, каза още Заги.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село