Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Загорчич: Това е успех

Загорчич: Това е успех

Novsport

Славия Златомир ЗагорчичЗлатомир Загорчич изрази задоволство след равенството с Лудогорец в Разград. Той похвали момчетата си след края на мача.


"Срещу Лудогорец се играе много трудно, разбира се, че е успех. Гордея се с момчетата, беше тежко след червения картон, хвърлиха се момчетата и накрая успяхме да спечелим точката. Не се притеснявам от мача с Лудогорец, казах вече, отколкото срещу другите противници. Това е начинът, това е нагласата, трябва да го правим така и ще имаме резултат. Венци Бенгюзов е много добър футболист, показа го и на тренировките.

Ще имаме полза от него. И Лудогорец имаше своите ситуации, не може да гледаме едностранно, имахме шансове и през второто полувреме, но сме доволни и на това, което направихме. Някой път противникът не ти позволява, при 11 на 11 атакувахме, правихме ситуации. Искам отборът да играе със самочувствие, това го показахме днес", каза Заги.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село