Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Зарадваха децата в Етър с пълна екипировка

Зарадваха децата в Етър с пълна екипировка

Novsport

Поръчаната пълна екипировка за цялата детско-юношеска школа на Етър вече пристигна и зарадва младите футболисти. Тя е предназначена за близо 300 играчи във всичките 11 формации на великотърновския клуб.

Екипировката е на фирмата „Красико“ и е на стойност около 40 000 лв., като половината от сумата са лични средства на Александър Нанков.

Футбол 5 вече тренират близо 60 деца. Подадена е заявка и за трети представителен отбор в тази възраст, привлечен е и нов треньор в екипа – Калоян Тодоров.

"В момента се подготвя и първото издание на детска Шампионска лига, която е планирана като ежегодна проява и за Футболното училище на Етър", коментира директорът му Свилен Василев.

Двубоите започват на новите терени на Спортното училище. Лигата е за детски градини и училища на територията на града.

Футболното училище на Етър подготвя и първото издание на националния турнир „Мечът на Калоян“. За него са поканени най-малките възпитаници на елитни школи от цялата страна, като първото издание е планирано през ноември.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село