Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Защитник на Монтана: Нивото на Първа лига е подобно на топ оборите в Лига 2

Защитник на Монтана: Нивото на Първа лига е подобно на топ оборите в Лига 2

Novsport

Един от стълбовете в защитата на Монтана Раян Сенхаджи даде интервю за football365.fr. Бранителят говори за трансфера си в новака в efbet Лига.

"Идването ми в България произтича най-вече от спортен избор. Предпочетох да играя в чуждестранен елитен отбор, вместв да приема някоя от възможностите, които имах във втора дивизия на Португалия, Белгия или Испания. Предпочетох Дивизия 1 в България, пред Дивизия 2 някъде другаде", каза 23-годишният футболист.

"Намирам дебюта си за положителен. С оглед нивото на шампионата и амбициите на клуба, това е добро начало. Нека не забравяме, че Монтана е клуб, който току що влезе в елита и целта е да се задържим на най-високо ниво".

"Реалността в България е различна от предубежденията, които често имаме. Изправяме се срещу отбори, които играха квалификации за Шампионската лига и в груповата фаза на Лига Европа. Тези отбори повишават нивото на първенството. Efbet Лига се доближава до нивото на добрите отбори в Лига 2 на Франция", продължи юношата на Сошо.

"Целта ми е да изиграя колкото се може повече мачове. Да се представям възможно най-добре, за да добия опит".

"Не съм контактувал с Джамел Белмади. Като всеки френско-алжирски играч, националния отбор е цел, която си поставям. Изразявал съм желанието си да играя за Алжир. Хора като Азис Бурас, които са част от екипа на Белмади, знаят това. Двамата бяхме заедно в Сошо", каза Сенхаджи.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948