Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Звезда на Черно море: Искам да завърша кариерата си във Варна

Звезда на Черно море: Искам да завърша кариерата си във Варна

Novsport

Крилото на Черно море Матиас Курьор даде любопитно интервю пред френския сайт kreyoldiaspower.net. В него бившият национал на Мартиника обяви, че на този етап планира да завърши кариерата си във Варна.

“Нищо не е сигурно, но на този етап това са ми плановете. Единственото нещо, което може да ме накара да променя мнението си, е да получа предложение за голям договор, който не може да бъде отказан”, обяви Курьор.

Той чистосърдечно признава, че през зимата се е притеснявал от завръщането в Черно море, тъй като е вдигнал високо летвата с първия си престой на “Тича” и не е искал да развали мнението на феновете за себе си.

“Страхувах се наистина да се върна във Варна, защото бях оставил добри спомени, но го приех като предизвикателство. Връщането ми беше страхотно! Чувствам се малко стар, защото има млади момчета, които са в отбора сега и които гонеха топките по време на първия ми престой (смее се). Публиката обаче ми поднесе лудо посрещане! По време на подготовката вкарах няколко гола. Първият домакински мач беше наистина специален с пълен стадион и страхотно посрещане от привържениците, наистина ме трогна!”, споделя още фланговият футболист.

Той разкрива и как се е стигнало до завръщането му в Черно море през зимата.“Просто се случи! Откакто напуснах клуба, винаги са ме питали кога ще се върна. Винаги ми казваха, че вратата е отворена. Имах възможността да отида и на друго място, предложиха ми договор от Индия. Казах си, че се връщам във Варна. Видях, че има добър отбор, треньорът ме искаше … Във Варна съм като у дома!”, разкрива също 32-годишният играч.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село