Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Здравков: Ако ръководството реши, ставам и си тръгвам

Здравков: Ако ръководството реши, ставам и си тръгвам

Novsport

Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков бе разочарован от загубата на тима му с 0:3 от Царско село. Специалистът е на мнение, че футболистите са сметнали двубоя за твърде важен и това е вкарало напрежение в тима.

“Не изглеждахме никак добре. Започнахме мача доста сковано и припряно. Грешки винаги може да се случат, но когато сгрешим получаваме гол, а когато другите сгрешат, ние не вкарваме. Нямаше и помен от играта срещу Берое и Арда", коментира той.

"Дори да бяхме били, този мач нямаше да реши нищо, а играчите сякаш помислиха, че е едва ли не финал. Напрежение в отбора има, но това за мен е неоправдано. Да, загубихме доста мачове, но играхме добре, а днес не беше така. Напрежение трябва да има по оста доктор-масажист, а не при играчите. Въобще не се притеснявам за поста си. Аз знам къде съм и какво трябва да се направи. Ако ръководството реши, ставам и си тръгвам”, каза Здравков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948