Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Иван Вутов: Смешно е, няма кой два паса да си подаде при нас

Иван Вутов: Смешно е, няма кой два паса да си подаде при нас

Novsport

Наставникът на Верея Иван Вутов бе силно разочарован от поредната загуба на тима - 0:2 от Витоша (Бистрица), и най-вече от цялостната ситуацията в клуба. Опитният специалист сподели, че му е трудно да говори за футбол в такава обстановка.

"Ситуацията е толкова тъжна, че чак е смешна. Един отбор, който няма за какво да говориш, нито физически, нито технически. Нямаме футболисти, които могат да си дадат два паса. Тотален превес на Витоша. Те оправиха може би над 30 удара към вратата ни. Трудно ми е изобщо да говоря за футбол.

След толкова години да се стигне до такава ситуация, че да не ми се мисли, да не ми се говори. Светлина в тунела няма. Просто доиграваме първенството. Кристиан Кацарев е добър вратар и е единственият светъл лъч в нашия отбор. Сигурно ще намери място в някой от по-елитните отбори. Радвам се, че е при нас”, каза Вутов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село