Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Иво Ивков: Положението е критично, предстои най-тежката Коледа за Левски

Иво Ивков: Положението е критично, предстои най-тежката Коледа за Левски

Topsport.bg

Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде пресконференция, на която коментира актуални теми около отбора. Ръководителят обясни за належащите задължения като подчерта, че клубът е в критично положение. 

За Хубчев

Сумата е притеснителна. Платена е нужната първа вноска. Разсрочена е за следващите 6 месеца. Подписах първото неизгодно споразумение за Левски. Това е, няма как да се излезе от този казус. Нямаше никакви отстъпки. След първото плащане са 800 000 лв.

За Славчев

"Сключихме приемливо споразумение. Ще платим само заплатите за тази година и 12 000 евро. Защо са били такива условията, не мога да кажа. Бях специално помолен от г-н Боримиров да изкажа благодарността си към Славчев и неговия екип за преговорите и компромисите. Водихме тежки преговори, но за седмица ги приключихме.

За Насиру 

"395 000 евро му дължим. Чрез юридически похвати ще опитаме да не се дължи до края на годината, за да не влияе на клуба. Ще водим преговори за отстъпки.

За НАП

"Правим периодични плащания, но все още не са достатъчни. Положението е критично и ще продължи да бъде такова, но нещата са под контрол. Коства ни много усилия.

Трябва къртовска работа и умения. Дано успеем да помогнем. Не виждам как ще се оздрави клубът до април месец. Палмс бет ни спасява, както и феновете до момента. В разговори сме с голям брой евентуални стабилни партньори. Предстои ни най-тежката Коледа. Дефицитът е около 2,2 млн. лв. Пристигат много вземания от предишен период. Подновихме договорите с наши юноши. Краев расте със седмици, откакто е тук новият старши треньор. Източници на средства ще са наши кампании. Няма да имаме свободни уикенди, ще пътуваме", заяви Ивков. 

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948