Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Избират нова управа в Ботев Враца

Избират нова управа в Ботев Враца

Novsport

Нова управа ще избира днес Ботев (Враца). От 10:00 часа в сградата на стадион "Христо Ботев" ще се проведе Общо събрание на клуба при следния дневен ред:

1. Промени в Устава; 2. Приемане и освобождаване на членове на Общото събрание; 3. Избор на Управителен орган; 4. Разни.

Според запознати рокадите няма да са сериозни. Всички желаещи да влязат в новата управа трябваше да подадат своите заявления до 17:00 часа на 10 януари (петък).

Врачани продължават усилено с подготовката си за пролетния дял. За 24 януари бе договорена контрола с 10-ия в Сърбия Напредак (Крушевац). Тя е част от лагера на Ботев в Турция. Треньорът Антони Здравков продължава да търси попълнения, с които да засили конкуренцията. По време на лагера в югоизточната ни съседка се очакват чуждестранни играчи, които ще минат проби, съобщава "Тема Спорт".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село