Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

ИЗВЪНРЕДНО: Белчев взима 3 пъти повече от предния си престой на "Армията"

ИЗВЪНРЕДНО: Белчев взима 3 пъти повече от предния си престой на

Novsport

Новият треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще получава 3 пъти по-голяма заплата от тази, която взимаше при първия си престоя на „Армията", пише „Меридиан Мач". Той бе начело на „червените" от есента на 2016 година до пролетта на 2018-а. Тогава треньорът застъпи с временен статут, като само трябваше да осигури прехода до следващия треньор. Тогава той водеше дублиращия отбор на ЦСКА и бе най-удобният вариант. Белчев обаче изненада всички, след като постигна добри резултати и най-важното - отборът играеше добър и нападателен футбол. Той не беше добре платен при първото си зас- тъпване в отбора, но благодарение на резултатите си сам успя да вдигне нивото си. Белчев взимаше 15 000 лева като треньор на Арда, но сега ще получава поне два пъти повече на „Армията".

Стамен Белчев е получил и една година пълен кредит на доверие от силния човек в клуба Гриша Ганчев. Той ще има необходимото време, за да направи отбора си според собствения си вкус. Известно е, че Белчев залага на агресивния и нападателен стил, при който отборът му владее трайно топката. Това ще донесе промяна в сравнение с Люпко Петрович и Милош Крушчич, при които тимът изглеждаше твърде защитно.

Стамен Белчев вече има думата и при определянето на селекцията. Известно е, че ЦСКА подписа вече с 3 нови попълнения -Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре. Белчев е дал благословията си и за тримата. Той призна по време на първата си пресконференция, че се водят преговори с още футболисти от чужбина, но не се наема с прогнози дали те ще подпишат с клуба. Ясно е, че амбициите на ЦСКА са да доведат големи имена тук, но повечето от класните чужденци не се решават да дойдат в България заради непопулярното първенство.Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948