Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

ИЗВЪНРЕДНО: Елитен френски тим напира за Али Соу

ИЗВЪНРЕДНО: Елитен френски тим напира за Али Соу

Novsport

Френският елитен Дижон напира за звездата на ЦСКА Али Coy. Според авторитетния вестник "Екип" клубът вече подготвя оферта за правата му. Дижон се нуждае спешно от подсилване на състава, след като започна ужасяващо сезона в Лига 1. Тимът допусна 4 загуби в четирите кръга и е твърдо на последно място в класирането.

"Не е лесно да намерим човек, който отговаря на искания от нас профил на нападател, а освен това да го привлечем и на правилната цена", заяви президентът на клуба Оливие Делкур.

Дижон се е бил насочил към стрелеца на Йънг Бойс Жан-Пиер Нсаме, но поисканата за него сума е отказала французите. Затова и сега преследват нападателя на червените. "Цената на гамбиеца Али Coy е по-разумна", пише Екип.

Със сигурност от Дижон ще трябва да се бръкнат дълбоко в джобовете си, за да си осигурят услугите на звездата на ЦСКА.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948