Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ИЗВЪНРЕДНО: Започна срещата на Васил Божков с феновете на Левски

ИЗВЪНРЕДНО: Започна срещата на Васил Божков с феновете на Левски

Novsport

Срещата между финансовия благодетел на Левски Васил Божков започна. Тя се провежда на ст. "Георги Аспарухов". Както и миналата неделя (19 януари), основна тема е бъдещето на клуба.

Инициативата на бизнесмена е продиктувана от предложенията на бившия вицепремиер Валери Симеонов за промени в Закона за хазарта. Те предвиждат лотарийните игри да се организират единствено и само от държавата, а лицензи на частните компании да бъдат прекратени 3 месеца след приемането на текстовете.

На първата среща Божков заяви, че няма да има възможност да финансира клуба, ако тези промени бъдат приети.

След събитието в неделя двете страни отказаха коментар и не разкриха какво са говорили на стадиона. Появи се само кратко видео.

По-рано днес на официалния сайт на Левски беше публикувано съобщение с покана за медиите. На днешната среща присъства и фактическият собственик на "сините" Георги Попов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село