Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ИЗВЪНРЕДНО: Пуснаха под гаранция Мартин Камбуров

ИЗВЪНРЕДНО: Пуснаха под гаранция Мартин Камбуров

Novsport

Мартин Камбуров е освободен с мярка "парична гаранция" в размер на 1 000 лева. Това съобщават от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

Футболистът на Берое беше привлечен като обвиняем по бързо производство за противозаконно унищожаване на чужди движими вещи – три броя „скоби“ от система за репатриране, собственост на ОП „Паркиране и репатриране“ в Пловдив. След това спортистът е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред.

Събраните до момента доказателства сочат, че автомобилът на Камбуров бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „паяк“. Покрай него преминал специален автомобил от ОП „Паркиране и репатриране“ с трима служители - водач, текелажник /прекачвач/ и полицейски служител от „Общинска полиция“. Заради неправилното паркиране на колата на футболиста били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му.

В този момент пристигнал обвиняемият. Когато видял тримата служители, обвиняемият започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Той хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране, информира NOVA.Полицейският служител му поискал документ за самоличност играчът на Берое отказал да го предостави. Качил се в автомобила и потеглил с поставените три броя „скоби“. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив.

Установено е, че „скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно. Мартин Камбуров е бил задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Бързото производство ще приключи в законния срок, уверяват от прокуратурата.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село