Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Изненада: Левски гони Гьоко Зайков

Изненада: Левски гони Гьоко Зайков

Topsport.bg

Защитникът Гьоко Зайков почти сигурно ще напусне Левски. Според "Блиц" треньорът Станимир Стоилов е уведомил днес македонския бранител по време на лагера в Турция. На него е станало ясно, че северномакедонецът вече може да си търси нов отбор.

Не е изключено 26-годишният бранител да напусне хотела на Левски още тези дни и да прекрати тренировките си с тях. Раздялата с Гьоко е много изненадваща, тъй като той бе твърд титуляр през есенния дял на първенството и е национал на Северна Македония.

Зайков имал вариант за нов отбор и всичко щяло да стане ясно най-късно до една седмица. Той се надявал да смени отбора през лятото и дотогава да остане в Левски. Сега обаче ще трябвало да форсира преместването си на друго място.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948