Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Илиан Илиев проговори за скандала с изгонените от Черно море

Илиан Илиев проговори за скандала с изгонените от Черно море

Novsport

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори за селекцията и скандала с освободените в края на миналия сезон играчи от клуба.

"Знаете, че правим почти изцяло нов отбор и най-напред ще трябва да направим колектив, който да играе добър и приятен за гледане футбол. Не искам да ставаме шампиони в контролите. Тези мачове са добра тренировка за официалните срещи."

"Продължаваме да търсим футболисти. Нужни са още едно-две попълнения. Ще се опитаме да привлечем български момчета. Ако това не стане, тогава ще търсим попълнения от чужбина", каза Илиан Илиев, който коментира и ситуацията с освободените от Черно море в края на миналия сезон петима футболисти.

Както е известно, от клуба преди последния мач за сезона срещу Лудогорец бяха освободени Георги Илиев, Георги Китанов, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов.

Според обявени тогава информации футболистите са се провалили на детектор на лъжата, направен след загубения мач от ЦСКА с 1:3.

"Имаше много спекулации относно това, което стана с ЦСКА. Никой не е обвинявал никого за нищо. Каза се на футболистите, че взаимното доверие вече не съществува. Никой не обвинява никого и не е имало разследвания. Говоря за клуба. Най-добре е да се успокоят нещата, а тези момчета, които напуснаха, да си намерят нови отбори", заяви Илиев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село