Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Илиан Илиев: Първото полувреме го пишем почти нулево, откъм игра

Илиан Илиев: Първото полувреме го пишем почти нулево, откъм игра

Novsport

Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира победата с 2:0 над Витоша Бистрица.

„Тази победа беше доста трудна. Да, ние имаме четири мача без победа, но като гости имаме само една загуба. Това също трябва да се отбележи. Важна е победата и дойде трудно. Говорихме много, че домакините ще са агресивни, но отново пропуснахме този момент. Те скъсиха дистанцията, влизаха малко по-остро и ни стъписаха, така че първото полувреме го пишем почти нулево, откъм игра”, сподели той.

„За първото полувреме имахме 2-3 чисти ситуации за гол, но те бяха плод на индивидуални качества. Последните 15-ина минути чакахме да свърши мача, което не е добре за отбор, който иска да расте. Не трябва да даваме възможност на домакините, защото после пак влизаме в недобри ситуации. Така че голяма част от второто полувреме ми хареса, но ако искаме да вървим напред, трябва да се подобряваме. Това е работа на нас, треньорите, които трябва да мислим как да изглеждаме по-добре”, завърши Илиев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село