Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Йешич: ЦСКА загуби шансове за титлата учудващо рано

Йешич: ЦСКА загуби шансове за титлата учудващо рано

Novsport

Бившият треньор на Литекс, ЦСКА и Славия Миодраг Йешич се обяви за още по-мащабна чистка на "Българска армия". До момента от ЦСКА бяха освободени или си тръгнаха Анита, Албентоса, Давидов и Отабор, но според Йешич бройката трябва да се увеличи.

"Все още ми се струва, че има повече футболисти от необходимото. Не са нужни толкова играчи. Необходими са качествени чужденци, които да вдигнат нивото, а към тях да се прибавят 4-6 момчета от школата. Така младите се учат и постепенно получават шанс. Това трябва да се прави във всеки отбор според мен. Оптималната бройка е 20 полеви играчи и трима вратари."

"В ЦСКА през този сезон имаше сигурно 30 играчи. Но количеството не означава качество. Още от есента стана ясно, че нещо не върви. Имаше лоши резултати и се отвори разллика. Сега Лудогорец е близо до спечелване на нова титла. Смятам, че ЦСКА загуби шансове за титлата учудващо рано."

"Познавам треньора Милош Крушчич. Бил съм му треньор в Раднички, но не го познавам като треньор. Добро момче е, опитва се да прави нещо, но времето ще покаже дали може да се задържи", казва Йешич, който като страничен наблюдател смята, че има проблем с атмосферата на "Българска армия".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село