Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Киров: Няма притеснения за бъдещето на клуба

Киров: Няма притеснения за бъдещето на клуба

Novsport

Наставникът наДунавЛюдмил Кировговори след равенството съсСлавияна Градския стадион в Русе. Специалистът коментира и думите на собственика на клуба Симеон Симеонов, който обяви, че напуска футбола.

"Доволен съм, защото както можеше да вземем нещо, можеше да не вземем и нищо. Имахме по-чисти положения, но това е футболът. Справедливо равенство между двата отбора."

"Всеки си мнение, мисля, че всяко съприкосновения в наказателното поле се свири дузпа, реагирах, нормално, но човекът, който решава, имаше друго мнение. Пропиляхме повече положения от Славия, но така е било писано. Да се надяваме, че в другите мачове ще реализираме и ще вземем нещо повече. Сътресения в нашия отбор няма. Президентът каза, че дори да напусне отбора, Дунав ще бъде финансиран. Няма притеснения. Аз съм спокоен, може да се каже същото и за футболистите", заяви Киров.


Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село