Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Кметът на Пловдив с голямо обещание за грандовете в града

Кметът на Пловдив с голямо обещание за грандовете в града

Novsport

Кметът на Пловдив Здравко Димитров посрещна Локомотив Пловдив в Общината на града. Той още веднъж поздрави отбора за спечелването на Купата на България.

"Вие влязохте в историята и донесохте радост на Пловдив, проявихте се като истински мъже и Ви благодаря за това, което правите за спорта в нашия град. Това е наистина голям успех. Успех, който може би още не е осъзнат и във времето ще придобие още по-голямо значение", заяви кметът пред играчите. Той коментира и развитието на строителството на стадионите в Пловдив: "Базата си е ваша, няма кой да ви я вземе.

Дайте ми документите и веднага ще стартираме процеса. От наша страна няма да има и минута забавяне. Аз съм сигурен, че до края на годината, даже до края на лятото, трябва да започнат и двата стадиона. Осигурено е финансирането."Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948