Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Септември (София)Славия (София)Спартак (Варна)Хебър (Пазарджик)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)

Козмин Моци готов да се завърне на терена

Козмин Моци готов да се завърне на терена

Topsport.bg

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци може да се завърне на терена. Това обяви самият той като е готов да играе за Динамо (Букурещ) в долните дивизии на Румъния, съобщават медиите в северната ни съседка.

Моци прекрати кариерата си и зае ръководен пост в българския шампион.Ю

Динамо ще играе в четвърта лига, а Моци бе запитан дали би се върнал да играе за "кучатата", а отговорът му е бил положителен.

Той бе част от отбора, който донесе последната титла на "червено-белите". "Не знам дали бих могъл, но така мисля. Не съм тренирал от година, но ако мога да помогна бих започнал отново", каза Моци пред Orange Sport.

"В Динамо трябва да се направи сериозен проект, трябва да знаем от самото начало какво правим, как го правим, къде го правим и с кого го правим. Моето мнение е, че ако тръгнем от четвърта дивизия, мисля, че ще има хора, които ще подкрепят финансово отбора, ще има играчи на Динамо, които ще дойдат на помощ. А защо не, докато Динамо не стигне отново първа лига, дай Боже и да имаме нов стадион. И така проектът и името на Динамо биха били много по-привлекателни за определени инвеститори", казва Моци пред колегите от Румъния.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Спартак
Локомотив
Ботев
Берое
Септември
Ботев
Пирин
Хебър
Лудогорец
Арда
ЦСКА 1948