Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Козмин Моци измъква Пламен Илиев от Динамо (Букурещ)

Козмин Моци измъква Пламен Илиев от Динамо (Букурещ)

Topsport.bg

Техническият директор на Лудогорец - Козмин Моци съдейства на вратаря Пламен Илиев в Румъния. Причината е, че стражът иска да се раздели с Динамо (Букурещ), но от клуба за момента не удовлетворяват желанието му.

Илиев влезе в конфликт с треньора Мирча Редник и бе изваден от състава. Според "Fanatik" бившият защитник на разградчани в момента преговаря с шефовете на кучетата, за да прекратят договора на Илиев.

Вратарят и Моци се познават отлично след съвместния им престой на "Хювефарма Арена". В Румъния също така съобщават, че българският страж е получи множество обидни съобщения след загубата на Динамо от Миовени с 1:2, като някои от тях съдържат и заплахи. Все още не е ясно къде ще предпочете да заиграе Пламен Илиев, ако се стигне до положителна развръзка за раздялата между двете страни. Една от опциите е завръщане в България, но желанието му е отново да си намери отбор в чужбина.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948