Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Козмин Моци: Преговаря се с Кирил Десподов

Козмин Моци: Преговаря се с Кирил Десподов

Topsport.bg

Новият технически директор на Лудогорец Козмин Моци вярва, че разградчани имат сили да се класират за Шампионската лига.

Бившият защитник на "зелените" говори преди заминаването на тима за лагера в Австрия.

"Искаме да се подготвим добре и да постигнем най-важната цел, която е Шампионската лига. Чака ни тежък период за всички, но вярвам, че можем да се класираме за Шампионската лига.

Всеки трябва да мисли за най-високото ниво. Имахме време за почивка. Националите ще дойдат по-късно на лагер. Футболистите трябва да почиват, но трябва да се дава максимума, когато се тренира.

Новият технически директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на "орлите" за лагера в Австрия.

"Искаме да се подготвим добре и да постигнем най-важната цел, която е Шампионската лига. Чака ни тежък период за всички, но вярвам, че можем да се класираме за Шампионската лига. Всеки трябва да мисли за най-високото ниво. Имахме време за почивка. Националите ще дойдат по-късно на лагер. Футболистите трябва да почиват, но трябва да се дава максимума, когато се тренира.

Преговаря се с Кирил Десподов. Не знам колко сме близо, но се говори всеки ден с него", каза Моци.

. Не знам колко сме близо, но се говори всеки ден с него", каза Моци.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948