Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Кокала нападна чужденците в Левски

Кокала нападна чужденците в Левски

Novsport

Емил Велев - Кокала, който е последният треньор, извеждал Левски до шампионската титла, скочи на чужденците на "Герена". Според него те нямат качества да играят със сините екипи.

"Те са доста футболисти. Според мен по-голямата част от чуждите играчи не отговарят на нивото на Левски. Българите, които са в момента, напълно заслужават да са в отбора. Смятам обаче, че притежават и много по-добри качества от това, което показват. Но не съм доволен от чуждестранните футболисти, които са в Левски. Бих казал, че дори и Тиам, който играе в средата на терена, не е на нивото, на което трябва да бъде един чужденец. Аз също съм играл на такъв пост и знам какво точно трябва да се даде. Впчеатление прави Паулиньо, но той пък е играч на момент", коментира той пред "Букмейкър Рейтинги".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село