Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Коконов: Класирането не ни вълнува, гледаме да трупаме точки

Коконов: Класирането не ни вълнува, гледаме да трупаме точки

Novsport

Футболистът на Арда - Иван Коконов, сподели впечатленията си от класическата победа над Монтана.

"Това шампанско е за всички. Радвам се, че направихме страхотен отбор и колектив и това ни помага да печелим. Монтана бе компактен, докато имаше сили, опитаха се да ни затруднят, но ние се справихме. Отвори се мачът след нашия гол", заяви Коконов.

"Всеки път е по-трудно с отбор, който се брани и е сгъстен. Ние се опитваме да се въртим в нападение и това обърква защитата на другия отбор. Това ни помага, може би."

"Всеки нападател се чувства добре, когато отбелязва. Този гол ми дава още самочувствие, надявам се серията с голове да продължи", допълни Коконов. "Не гледаме мястото, искаме да натрупаме повече точки и да сме по-далеч от долните места. В края ще видим къде ще сме."

"Лига Европа е твърде далеч във времето. Надявам се всички да сме здрави, да поддържаме тази форма и дай боже да се случат и тези мечти. Ще запомня Никола Спасов с много хубави моменти. Помня само усмивката му и позитивните му емоции", завърши Коконов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948