Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Контролният мач Беласица – Пирин Гоце Делчев – на 15 юли в Петрич

Контролният мач Беласица – Пирин Гоце Делчев – на 15 юли в Петрич

Novsport

Старши треньорът на новака в ЮЗ трета лига отбор на Пирин Гоце Делчев Димитър Крушовски сподели, че е привлякъл за лятната подготовка на мъжете следните футболисти:

Абди Абдиков-вратар, местен, за последно играл в отбора на Банско; Петър Лазаров-халф-за последно играл в отбора на Пирин Разлог; Живко Грозданов-халф-за последно играл в отбора на Пирин Разлог; Ибрафим Алим-халф за последно играл в отбора на Пирин Разлог; Александър Георгиев-защитник, прекъснал преди една година по известни причини, за последно играл в Беласица Петрич; Иван Макриев-защитник, който до прекъсването на първенството заради Ковид-19 бе в отбора на Беласица Петрич.

Петима за футболистите-млади таланти от ДЮШ, на които ще бъде даден шанс за интегриране към останалите колеги от отбора.

„Изграждам състав от млади и от опитни футболисти, които са от района. Цялостната подготовка ще премине при местни условия на градския стадион в Гоце Делчев. Първата седмица ще натоваря футболистите с едноразови занимания, а след това –двуразови. Основната цел е да стабилизирам отбора в ЮЗ трета лига, след като през изминалите две години митарстваше в областната група. В работата ще ми помагат Радослав Джугданов, а Абди Абдиков ще бъде играещ помощник треньор и в същия момент треньор на вратарите в ДЮШ на клуба. Ще натоваря футболистите в 7контролни мача, като засега са уточнени три от тях:На 8 юли в град Симитли срещу местния Септември;
На 11 юли в град Дупница срещу местния Марек;
На 15 юли в град Петрич срещу местния Беласица.

Търсим противници за останалите контролни мачове”, сподели Димитър Крушовски.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948