Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Крушчич: Опитваме се да играем агресивно и нападателно

Крушчич: Опитваме се да играем агресивно и нападателно

Novsport

Новият наставник наЦСКА Милош Крушчич обяви след контролата с Пирин как трябва да играе неговия тим. Треньорът каза, че ще налага агресивен и нападателен футбол, а дали ще се получи - ще се види на терена.

“Тази проверка беше много добра срещу добър съперник като Пирин. Играхме след три дни тежки тренировки в Банско. Най-важното беше всички да са здрави и готови за следващия мач срещуЛокомотив (Пловдив).

Всичките ни футболисти са добри. Опитваме се да играем агресивен и нападателен футбол. Ще видим на терена дали ще се получи. Днес малко бяхме уморени след тежките тренировки в Банско”, каза Крушчич, който не пожела да коментира ситуацията с капитанаНиколай Бодуров.

“И Люпко Петрович го каза - по тази тема много се изговори. Аз не искам. Други трябва да говорят. Бодуров е добър футболист, но не искам да говоря.

Мислите ми са само за тима и какво трябва да правим на терена. Какво се пише и говори, какво може да стане или да не стане - не ми влияе. Всички дадоха максимума днес, това е важното. Доволен съм от всички играчи”, завърши Крушчич

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село