Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Крушчич: Спокоен съм за бъдещето си, оставам в ЦСКА!

Крушчич: Спокоен съм за бъдещето си, оставам в ЦСКА!

Novsport

Милош Крушчич вярва, че ще остане начело на ЦСКА и през пролетта. Това обяви обяви самият той след победата с 4:0 срещу Дунав на "Армията". Специалистът внесе яснота и по зимната селекция в отбора.

"Бяхме малко нервни в последно време. Водят се разговори за зимната подготовка и селекцията. Аз съм спокоен за своето бъдеще и за това, че ще продължа да водя отбора", обяви той.

"Не ми се отразяват спекулациите. Ахмед Ахмедов и още един българин ще бъдат привлечени. Ахмедов може да помогне в атака и е футболист, който има качества. Ще се радвам да работя с него. Трябва да се съсредоточим върху качествени играчи и на точните позиции", продължи сърбинът.

"Вече сме договорили контроли с четири клуба. Има от Китай, от Япония...Лагерът ще бъде в Испания, но все още водим преговори", добави Крушчич.

"Доволен съм, контролирахме мача от първата до последната минута. Създадохме много голови положения. Трябва да похвалим играчите за това, което свършиха. Винаги е тежко в подобни моменти. Беше трудно да намерим концентрацията. Всички мислят за нещо друго. Трябва да похваля всички, защото играха добре", сподели специалистът по повод представянето на тима си срещу Дунав.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село