Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Левски изкушавал Неделев с невиждана заплата!

Левски изкушавал Неделев с невиждана заплата!

Novsport

Левски са били готови да прескочат тавана на заплати, ако Тодор Неделев бе приел предложението да премине в Левски. Говори се, че полузащитникът още в първия ден е щял да сложи подпис върху възнаграждение от над 30 хиляди евро месечно. А тази сума да варира в зависимост от това каква откупна клауза ще бъде записана в договора му, от брой изиграни мачове и отбелязани голове, пише „Тема спорт“.
За сравнение – един от новите играчи франко Мазурек е с възнаграждение от 22 500 евро на месец. Почти двойно повече получаваше Давиде Мариани, преди да бъде продаден. А най-голямата заплата в момента е на Холмар Ейолфсон.

Интересно е, че Неделев е отказал да отиде в Лудогорец за още по-голяма заплата от 30 хиляди евро. Но както знаем, в Разград финансовото ниво е извън българските стандарти. Ботев също не се е пазарил изобщо и се е разбрал с Лудогорец, но играчът изобщо не е поддал на Разград като дестинация за живеене през следващите 3 години от кариерата му.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948