Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Левски към феновете: Не вярвайте на лъжи и спекулации!

Левски към феновете: Не вярвайте на лъжи и спекулации!

Novsport

Ръководството на Левски излезе с остра критика срещу публикация, насочена към "синия" клуб.

Ето какво написаха столичани на официалната си страница:

"Левскари,

Любимият клуб се бори за оцеляване вече 8 месеца, но в събота вдъхновено надигра с 3:0 „ЦСКА 1948“ и записа трета поредна победа в първенството.

Сякаш по поръчка – в понеделник сутрин се появява „бомба“ в „Блиц“ – "ръководството на „Левски“ раздава пари под масата на футболисти, за да подпишат договори". Щяхме да подминем с мълчание и тази нагла лъжа като много други преди това, ако не засягаше честта на три момчета, израснали на „Герена“. Братята Борислав и Радослав Цоневи и Стивън Петков. И тримата направиха финансова жертва, за да се върнат и да помогнат на „Левски“ в този критичен момент. Всеки от тях си знае какво му е струвало да се върне там, откъдето е тръгнал за големия футбол. Но те го направиха, въпреки съветите на „доброжелателите“ да стоят далеч от синята фланелка. Направиха го с надеждата да помогнат за възраждането на родния си клуб. И в събота срещу „ЦСКА 1948“ се видя, че могат да го направят. „Левски“ е жив повече от всякога и това явно не се харесва на някого.Обръщаме се към милионите левскари в България и по целия свят – не вярвайте на лъжи и спекулации. При нас пари под масата не се раздават, плаща се по банков път (практика, непозната за отлично информирания източник на „Блиц“). Стивън Петков, Ради и Боби Цоневи не са получили и стотинка и нямат никаква гаранция, че ще си получат заплатите навреме. Но това за истинските левскари няма значение. Те са готови да оставят сърцето си на терена заради клуба и заради Вас, които ги подкрепяте от трибуните и пред телевизорите!

Ако изнеслите тази лъжлива информация имат капчица достойнство, нека се заявят с имената си! Хората лесно ще преценят дали може да им се има доверие."

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948