Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Левски обяви нов рекламен партньор

Левски обяви нов рекламен партньор

Novsport

Левски и застрахователно дружество „Бул инс“ АД подписаха нов рекламен договор, с който разширяват своето сътрудничество.

От днес левскарите ще ползват 5% отстъпка от застраховка „Гражданска отговорност“ или КАСКО във всички офиси на ЗД „Бул Инс“ АД в цялата страна. За целта всеки притежател на членска карта на „ПФК Левски“ ще получи и карта на „Бул Инс“, с която ще получи право на застрахователни отстъпки. Със стартирането на кампанията за членските карти на „ПФК Левски“ на 1 октомври тази година ще бъде активирана и съвместната кампания с „Бул Инс“.

За всички левскари е важно да знаят, че 15% от стойността на всяка направена в офис на „Бул Инс“ застраховка КАСКО ще влизат в банковата сметка на Левски. 10% от стойността на всяка застраховка „Гражданска отговорност“ в „Бул Инс“ също ще подпомагат финансово любимия клуб.

Ръководството на „ПФК Левски“ поднася своята благодарност към ЗД „Бул Инс“, което е дългогодишен наш партньор, за подадената ръка в този труден момент за клуба и се надява това разширено сътрудничество да донесе ползи и за двете страни.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948