Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Левски отрече проблеми с НАП

Левски отрече проблеми с НАП

Novsport

От Левски категорично отрекоха пред dsport.bg, че имат проблеми с НАП. Подобна информация започна да циркулира в социалните мрежи в съботната сутрин.

Фактори, които са запознати с делата на клуба заявиха, че Левски изплаща своите задължения към НАП по изготвения план и споразумение.

"Сините" имат запор на свои сметки още от предишното ръководство, а това е причината да оперират с други сметки. Въпросната сметка, за която се пише в последните часове е с незначителна сума в нея, които са от закупуването на фенартикули. На практика тези пари се трупат във въпросната сметка.

Ръководителите на Левски са категорични, че феновете на отбора не бива да се притесняват и гарантират, че изплащат в срок всички задължения, които Левски е натрупал през последните години. Доказателства за подобреното финансово здраве на Левски са направата на нови терени и изплащането в срок на заплати и премии в тима от стадион "Георги Аспарухов".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село