Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Левски плаща с лихвите на Хубчев, той категорично отказал всякакви отстъпки и разочаровал клуба

Левски плаща с лихвите на Хубчев, той категорично отказал всякакви отстъпки и разочаровал клуба

Topsport.bg

Левски започна изплащането на най-големия си дълг - този към Петър Хубчев. Изпълнителният директор Иво Ивков коментира ситуацията като обясни, че специалистът не е направил никакви отстъпки.

 "Имаме подписано споразумение с г-н Хубчев и неговият екип. Платена и е първата вноска в срок. Сумата е притеснителна. Няма да анализирам какво се е случило в миналото, а ще ви казвам какво предприемаме за бъдещето на клуба. Сумата е разсрочена за шест месеца. Не съм щаслив от това споразумение, но беше неизбежно с оглед ситуацията в клуба. Не бяха постигнати договорености за никакви отстъпки. Сумата, която остана е около 800 хил. лева. Тук са включени лихви, главници. Хубчев и екипът му имаха нележение за остъпка.

Аз го водех този случай, но моята концепция не беше приета. Там преговорите са водени от нашия спонсор. Не на преговарящите сега е вината за този казус. Разсрочването все пак е отстъпка. Не знам защо не направиха повече. Но съм разочарован от това. Не сме имали такъв случай дори със знайни и незнайни чужденци. Там проблемът се корени още преди раздялата. Това е един христоматиен случай за какво не трябва да правим в бъдеще. Ситуацията е такава", каза Ивков. 

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948