Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Левски ще търси задължителен успех във Велико Търново

Левски ще търси задължителен успех във Велико Търново

Novsport

Днес в 17:00 часа на стадион "Ивайло" във Велико ТърновоЕтърприемаЛевскив среща от 18-ия кръг на efbet Лига. И двата тима се нуждаят от трите точки в този мач и всеки от тях ще направи всичко възможно, за да сломи съпротивата на своя съперник.

Левски пристига в старопрестолния град с мисълта да продължи да надгражда след успеха си в миналия кръг срещуМонтана. "Сините" имат много да наваксват след слабото представяне през есента, но вече има първи признаци за подобрение в представянето на отбора. Сега обаче тимът наСлавиша Стояновичнай-много има нужда от постоянство и серия от победи. Всичко друго освен успех днес ще се приеме като провал от привържениците, имайки предвид, че насреща е последният в класирането.

В същото време обаче Етър ще се бори със зъби и нокти за всяка точка в този мач. Те все още на на дъното на класирането и нямат право на грешки. "Болярите" не започнаха по най-добрия начин след подновяването на сезона, като допуснаха тежко поражение отЛудогорецв Разград. Сега те трябва бързо да се отърсят от тази загуба, тъй като им предстои нов тежък двубой.

Треньорът на домакинитеАлександър Томашима добри спомени от последните си мачове срещу Левски. Той неизменно ликуваше във всяка от предишните си 4 срещи със "сините". Разликата е обаче, че тогава той бе начело наБерое.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948