Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Лудогорец взима талант без пари?

Лудогорец взима талант без пари?

Novsport

Трансферната цел на Лудогорец Жадсом Силва може да излезе без пари на българския шампион. Както вече стана известно, "орлите" предложиха 700 000 евро плюс бонуси в размер на 300 000 евро за таланта. От Крузейро обаче отвхърлиха офертата.

Това обаче може да им изиграе лоша шега и накрая Жадсом да се озове без пари на "Лудогорец Арена". Причината за това е, че Крузейро дължи пари на футболиста и той е завел дело за прекратяване на договора. Бордът на директорите на Крузейро все пак ще се опита да разреши спора с играча, за да избегне стигането до съда.
В Бразилия припомнят, че казусът на 19-годишният футболист не е единствен по рода си. През 2020 година предходният управителен съвет на клуба направи нещо подобно с Едерсон и играчът премина в Коринтианс след приятелско споразумение с Крузейро.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948