Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Лудогорец домакин на конференция

Лудогорец домакин на конференция

Topsport.bg

Лудогорец е домакин на медицинска конференция "Гръбначен стълб - наука и практика в диагностиката, лечението и рехабилитацията". Това съобщиха разградчани в официалния си сайт.

Форумът ще се проведе в събота на базата на футболната академия на единадесеткратните шампиони. Участие в него ще вземат медицински експерти, които имат богат опит по темата, както и представители на фирми за медицинска апаратура и медикаменти. Водещи на конференцията са докторите на клуба д-р Валентин Великов и д-р Ивайло Якимов.

Очаква се събитието да стане традиционно и водещо за медицинските експерти в региона. След приключването на конференцията днес участниците ще присъстват на мача Лудогорец - Черно море и ще станат част от шампионския празник.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948