Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Лудогорец пуска ограничено количество онлайн билети за мача с Антверпен

Лудогорец пуска ограничено количество онлайн билети за мача с Антверпен

Novsport

Лудогорец пуска ограничено количество онлайн билети за мача с Антверпен на 22 октомври от 22.00 часа на стадион "Хювефарма Арена".

Така привържениците на клуба от други части на България ще могат да се снабдят лесно с входни талони за двубоя с белийския тим.

Билети може да се закупят на https://tickets.ludogorets.com или от мобилното приложение на клуба.

Билетите са поименни и ще трябва да се въведат трите имена на присъстващите на латиница.

Освен това, за влизане на стадиона е необходимо да се носи лична карта, както и попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства лице под 18 години. Тези декларации са в линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети. Документите трябва да бъдат изтеглени, попълнени стриктно и да се представят при влизане на стадиона.

Цените на онлайн билетите за мача с Антверпен са следните:

Сектор „В“ /блок 1/ – 25,00 лв.

Сектор „А“ бл. 2 и 3 – 25,00 лв.

Сектор „А1“ бл. 1 – 25,00 лв

Трибуна „Моци“ – 20,00 лв.

ПФК Лудогорец напомня на всички, които ще бъдат на мача с Антверпен, че УЕФА въвежда специални мерки за достъп и присъствие на стадиона, които стриктно ще се спазват.Освен декларацията за осведоменост относно COVID-19 и лична карта на стадиона е задължително да се носят предпазни маски през цялото време на срещата, както и да се спазва физическа дистанция.

Феновете, които не разполагат с маски ще могат да си закупят такива от фен караваната, която ще бъде позиционирана на кръстовището преди стадиона, както и от кетъринг зоните на "Хювефарма Арена".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948