Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Лудогорец стартира продажбата на абонаментни карти

Лудогорец стартира продажбата на абонаментни карти

Novsport

След последната заповед на Министъра на младежта и спорта Красен Кралев, която разрешава провеждане на футболни мачове с публика, ПФК Лудогорец стартира незабавно продажбата на абонаментни карти за сезон 2020/2021 г. от утре (6 август, 2020 г.)

Цените са, както следва:

- Сектор „Б“ (Трибуна Моци) - 130 лв.
- Сектор „В“ (блокове 3 и 4) - 260 лв.
- Сектор „В“ (блокове 1,2,5,6) - 160 лв.

Феновете под 18 години, както и пенсионерите, ползват 50 % намаление.

С цел максимално спазване на противоепидемичните мерки, абонаментните карти ще се продават единствено на билетната каса, която се намира на улица "Васил Левски", номер 31 в Разград. Гишето ще работи всеки ден от 10.30 ч. до 18.30 ч. до 14 август, 2020 г. (вкл).

Важно! До 11 август 2020 г. притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. ще могат да резервират приоритетно своите места и за новия сезон.

Ръководството на ПФК Лудогорец напомня, че средствата от продажбата на абонаментни карти се инвестират в детско-юношеската академия на клуба. Закупете своята абонаментна карта и помогнете за развитието на младите таланти в ДЮШ на Лудогорец!", гласи още съобщението от клуба.

ПФК Лудогорец ще пусне в близко бъдеще и клубни карти, които ще дават на притежателите им множество възможности при покупка на билети и фенартикули.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948