Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Лъчезар Петров: Доволни сме от първия договор с Левски и решихме да го продължим

Лъчезар Петров: Доволни сме от първия договор с Левски и решихме да го продължим

Novsport

Директорът в Palms Bet - Лъчезар Петров, изрази задоволството си от подписването на новия договор с Левски. Букмейкърската компания удължи спонсорския контракт със "сините" с още една година.

"Радостен съм, че обявяваме продължаването на нашето партньорство. Изключително доволни сме от първия договор, бе ползотворно решение, така че лесно решихме да го продължим. Много бързо се случиха нещата, бе въпрос на размяна на няколко имейла."

"На десния ръкав на официалната мачова фланелка ще присъства нашето лого. Дано обстановката се нормализира бързо, за да може пълноценно да взаимодействаме. Предвидили сме доста фенски активности, но това вероятно ще се случи другия полусезон. Договорът стартира от 1-и декември. За нас бе важно в този труден момент да помогнем, за да помагаме активно още през тази година. Друго важно нещо е, че с подписването на договора по никакъв начин не държим да сме ексклузивни. Т.е. всички други компании от бизнеса могат да се включат и да помагат на клуба."

"В момента работим по съвместен проект, който е изцяло ориентиран към феновете. Надяваме се съвсем скоро да имаме повече подробности. Благодаря на всички от клуба за бързата комуникация", допълни още Петров.

"Фактът, че продължаваме партньорството си, означава, че то е важно. Нашата помощ не е безвъзмездна. Ние получаваме всички дивиденти, които марката "Левски" носи, така че за нас е полезно."

"Ние все още имаме свободата и възможността да сключваме такъв тип партньорства. Занапред никой не може да гарантира. Обстановката е усложнена, ние също сме отрасъл, който повторно затвори и в момента ние също страдаме, но въпреки всичко партньорството с Левски е много важно. Както ние да помогнем на клуба, така и да вземем всички позитиви от него", допълни Петров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948